Fotoshoot arrangementen

Heb je er al eens aan gedacht om een fotoshoot te laten maken? Het mooiste van jezelf naar boven te laten komen? Een fotoshoot is niet alleen erg leuk, je maakt ook iets voor de rest van je leven. Iedereen is uniek en daarom is een fotoshoot ook persoonlijk. Door mijn begeleiding blijf je gewoon jezelf, en zorg ik ervoor dat jou looks en figuur optimaal naar voren komen.


Moviestar fotoshoot

Bij een Moviestar fotoshoot staat alles in het teken van de Golden Age van Hollywood. De glamour, de Jazz Singer, de Femme Fatale, de Bombshell. Laat je innerlijke diva genieten met de allure van een Moviestar fotoshoot.

inclusief haar en makeup


inclusief 15 bewerkte foto's, digitaal in hoge resolutie


€ 150,00


Pin Up fotoshoot

Bij een Pin Up fotoshoot wordt je gestyled en gekleed helemaal in retro stijl. Zoals de Burlesque modellen poseerde in de jaren 50. De Pin Up fotoshoot is de ultieme fotoshoot om jou schoonheid te laten zien door nét niets te laten zien.

inclusief haar en makeup


inclusief 20 bewerkte foto's, digitaal in hoge resolutie


€ 100,00


Boudoir fotoshoot

Bij een Boudoir fotoshoot wordt je als vrouw op een subtiele en sensuele manier gefotografeerd in sexy lingerie. De Boudoir fotoshoot is een geweldige ervaring waarbij jou natuurlijke schoonheid en sensualiteit extra aandacht krijgt.

inclusief haar en makeup


inclusief 15 bewerkte foto's, digitaal in hoge resolutie


€ 100,00


Interesse of meer informatie?

Valentijn, Pasen, Halloween of Kerst fotoshoot?

Een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders.

€ 50,00